Empaquetar, tot un món

Passa com tot, que a la que comences a interessar-te per alguna cosa i a buscar més informació te n'adones que d'allò hi ha tot un món que mai ens hauríem pogut imaginar. En aquest cas concret em refereixo a empaquetar, fer paquets, embolicar regals, digueu-li com volgueu. No vull espantar-vos però d'aquí un mes (si no abans) ja ens començaran a taladrar amb el Nadal i abans de que ens atabalem jo us llenço algunes idees.

Això d'anar a l'abacus, als xinos o on sigui a buscar paper de regal S'HA ACABAT! i és que d'idees i d'opcions n'hi ha milers i què millor que embolicar allò que tan desitges que li agradi a l'altra persona amb alguna cosa que li doni un toc personal. Sí, ja sabem què passa, després ens fa pena estripar el paper i tota la mandanga però és com donar-li el toc final, "la guinda del pastel".
Aquí van unes quantes idees que he pescat de la xarxa, obriu els ulls, flipeu i després, agafeu idees per a fer els vostres regals!



Botons, cintes, etiquetes, segells,...

  
Totes aquestes idees són de oh, hello friend

Si no sabeu fer capsetes tan mones com aquestes no patiu, aquí hi ha un tutorial i agafant pintura, papers estampats, revistes o el que se us ocorri podeu personalitzar-les encara més!


Paquets amb paper d'embalar marró (resistent i barat) que podeu acabar de donar-li un toc amb les meves amigues les washi tapes!



Així embolica els regals Mr. Wonderful 



Caixes d'origami amb llaços ben pomposos


O fer els "pompons" tu amb paper de seda, t'ho expliquen a aquí via Buenobonitoybarato



I ja per acabar, què tal estampant tela? Xulíssim! Amb un segell de goma dels que us vaig explicar en un post anterior o comprant-ne un.


via Buenobonitoybarato


I algunes/uns em direu, vale i aquestes coses xules on les trobem? Doncs botigues com Cromatismes, al blog de holamama shop, a Selfpackaging,... i si no en teniu o no voleu fer servir segells, us recordo que també hi ha #totunmón d'etiquetes grautïtes xulíssimes que també ja us he explicat en algun post per descarregar-vos gratuïtament. 

Ala! i ara, a crear! :D





Comentaris

  1. Laura!! moltes gràcies per lo de les tendes, ja les he pillades d'aquí.
    Maria.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Hola! Estaré encantada de llegir-te :D

Entrades populars